Az oldal nem az Inlernet hivatalos oldala. A hivatalos Inlernet oldal: inlernet.com/inlerklub

Inlernetklub.hu tagság

Az inlernetklub.hu-n a regisztráció és a tagság természetesen ingyenes. Egyetlen feltétel, hogy az Inlernetklub.hu csapatában kell lennie a regisztrált Inlernet törzsvásárlónak.

Az oldalt azért hoztuk létre, hogy segítsük csapatunk, barátaink és ismerőseink kommunikációját és munkáját. Ha egy kérdés a csapatban felmerül utánna járunk és feltöltjük az oldalunkra. Egy weboldal üzemeltetése rengeteg munka, idő és pénz. Ezzel szeretnénk csapatunknak jelentős előnyt biztosítani, hogy sikeresebbek lehesünk.

Az Inlernetklub.hu csapat előnyei

Szeretnénk a fent leírtakon túl további előnyöket is biztosítani csapatunknak. És szertnénk egy nagyon jól működő sikeres kis közösséget összehozni. Szeretnénk, ha a hozzánk hasonló gondolkodású emberekkel együtt sikereket tudnánk elérni.

Személyre szabott teljes Inlernetklub.hu oldal

Ha az Inlernetklub.hu oldalt a következő formában elküldöd barátaidnak, akkor az oldalon minden link a te azonosítódra lesz testreszabva (csak nálunk beregisztrált inlernetes azonosítókkal működik): www.inlernetklub.hu/?inet=<a te inlernet azonosítód>
Például: http://www.inlernetklub.hu/?inet=HU442377

Fontos: hogy ez a linkelés felül írja a Település és Megyei vezetők rendszerét, így a megadott Inlernet azonosító alá kerül a regisztráció.

Település vezetői pozíció

Ha a te településen még nincs klubtagunk, akkor Te lehetsz a településed klub képviselője. Ennek előnye, hogy ha a te településedről valaki meglátogatja a weboldalunkat (és első látogatásnál településed irányítószámát adja meg), akkor a te adataiddal jelenik meg a teljes oldal. A regisztrációs linkek is mind a te Inlernet azonosítódat fogják tartalmazni. 

Ezzel mi segítünk neked akár teljes ismeretlen csapattagok toborzásába is. Oldalunkat folyamatosan reklámozzuk facebook-on és google oldalain, így neked ajándék csapattagokat tudunk szállítani.

Település vezető bárki lehet aki a mi csapatunk tagja és az adott településen lakik. Viszont, ha valaki lazsál és (több hónapon keresztül) csak az általunk beregisztrált tagokkal bővül csapata, akkor helyére új településvezetőt állíthatunk be. 

Megjegyzés: Budapesten kerületenként van egy-egy Kerületi vezető

Megyei vezetői pozíció

Hasonló a település vezetői pozícióhoz, de itt az egész megyéről van szó. Ide a három havonta nevezünk ki vezetőket, mégpedig a megyében legeredményesebb új regisztráltakat gyűjtő tagunkat nevezzük ki megyei vezetővé. Fontos, hogy na negyedév összes hónapja összegezve számít!

Ha a megyében nincs minden településen Település vezető, akkor az ilyen klubtag képviselő nélküli települések regisztráltjai a megyei vezetőhöz kerülnek.

Megjegyzés: Budapestnek külön Fővárosi vezetője van

Ösztönző ajándék

Tervezük havi rendszerességgel a legaktívabb tagunknak esetleg tagjainknak ösztönző ajándékok biztosítását, így egy kis további versengést vinni a csapatba. Így havonta (nagyobb ösztönző ajándék esetén két havonta), a legjobban teljesítő tagunknak jár majd az ajándék.

Terveink között wellness hétvégék szerepelnek mint ajándékok!