Az oldal nem az Inlernet hivatalos oldala. A hivatalos Inlernet oldal: inlernet.com/inlerklub
Vissza a lista oldalra

Pontgyűjtő kártyák

A pontgyűjtő kártyákat nem kell szerintem már senkinek sem bemutatni. Lassan minden országos hálózatú cég rendelkezik ilyen pontgyűjtő kártyával, vagy sajáttal vagy valamelyik korábbi hálózathoz csatlakozott. Ilyen pontgyűjtő rendszerek üzemeltetéséhez csak a multiknak van kellő erőforrása, mert a rendszer üzemeltetése és az adott kedvezmények összértékét egy kisvállalkozó ritkán tudja marketingre fordítani (megoldás a magyar kisvállalkozóknak az Inlernet törzsvásárlói rendszerbe lépés, mert így a rendszer üzemeltetése nem terheli a költségvetését).

Tankolás

Szinte minden országos benzinkút hálózatnál elérhető valami pontgyűjtő kártya, (de már a magyar tulajdonban lévő benzinkutakon is elérhető egy törzsvásárlói rendszer ahol azonnali jóváírásokat kaphatsz vásárlásaid után). S ezt célszerű ki is váltani, s ezt követően az adott benzinkútnál tankolni. Nekem két benzinkúthoz van ilyen kártyám, s mikor ezeknél a kutaknál tankolok, akkor mindig használom is a kártyákat. Így évente 1-2 kisebb bevásárlásnál, vagy autóhoz szükséges cuccok (ablakmosó folyadék például) vásárlására fel tudom használni az addig gyűjtött pontokat. Nem nagy összeg évi szinten 2500-3500 forintról beszélünk "csak" amit így meg tudok takartani, de mint tudjuk: "Sok kicsi, Sokra megy"

Bevásárlás

Ha mindenképpen multiknál akarjuk elkölteni a pénzünket és nem magyar tulajdonú boltoknál, akkor lehetőséged van ott is kiváltani a pontgyűjtő kártyát amin gyűjtött pontokat valamilyen formában át tudod váltani termékekre. Ezzel éves szinten összesen körülbelül 3-4 ezer forintot tudsz megtakarítani.