Az oldal nem az Inlernet hivatalos oldala. A hivatalos Inlernet oldal: inlernet.com/inlerklub

Inlernet előnyei

 

Az Inlernet olyan összefogás, egy teljesen ingyenes regisztrációval ami azért jött létre, hogy az egyszerű vásárlók és a magyar kereskedők és szolgáltatók a mai gazdasági környezetben kölcsönösen segíthessék egymást a magasabb szintű életszinvonal elérése érdekében.

Az Inlernet törzsvásárlói rendszer előnyei

- TELJESEN Ingyenes regisztráció
- Nincs havi díj
- Nincs tagsági díj
- Nincs vásárlási kötelezettség
CSAK OLCSÓBB VÁSÁRLÁS

Jutalékok

Vásárlói jutalék - azonnali visszatérítés

Minden Inlernet partnernél történő vásárlásod (több mint 10000 magyar kisvállalkozó) után a partneri kedvezmény 10%-át megkapod jutalék számládra (innen kiutalhatod bankszámládra vagy utalványként kiveheted - minimum 5000 ft-onként)

Ajánlói azonnali visszatérítések

Minden közvetlen - és közvetett ismerősöd (összesen 4 szintről) mások vásárlása után is vásárlói jutalékot kapsz. A partneri kedvezmény 5-5 %-kát. Amit szintén kiutalhatsz magadnak bankszámládra vagy utlványként elköltheted!

Árengedmény számla jóváírás (Jog jutalék)

Az Inlernet partner által biztosított kedvezmény 60%-a az árengedmény számládra kerül. Ezt egyből nem tudod kivenni, viszont a saját és ismerőseid vásárlásai után további jogok keletkeznek az árengedmény számládon. Ezeknek a jogoknak a segítségével folyamatosan kerül át az itt összegyűjtött árengedmény a jutalék számládra

Ajánlói jutalék

Ha az általad meghívott tagoknak vásárlásai után jogai keletkeznek akkor ajánlói jutalékban részesült ami szintén a jutalék számládra kerül

További jutalékok

További jutalékokban részesülhetsz ha több ismerösöd is van. (20-30 beregisztrált aktív törzsvásárló tovább regisztrálásokkal már komoly jutalékokat tudnak generálni)

- Utazási versenyek
- Laptop
- Irodatámogatás
- Autófinanszírozás